Kiállításaink

2004 – DIGA Győr

Ebben az évben az Auto-DIGA kiállítás visszatért szülővárosába Győrbe. A helyszín változtatásnak köszönhetően is nagyon sokan látogatták meg a kiállítást és azon belül az Intó Kft. standját. Újdonságként itt mutattuk be először a Facom garázsipari programját amely az FFB márkanévvel kerül forgalomba Magyarországon.

2001 – Autószalon Kiállítás Budapest

A Budapesti Autoszalon kiállítás alkalmából Magyarországra érkezett a Facom anyavállalat bemutató kamionja. Mellyel osztatlan közönségsikert aratott az Intó Kft. Hisz ez a bemutató kamion kuriózum a szerszámgyártók körében is.

2000 – Autótechnika Budapest, Hungexpo, "A" pavilon

Háttértechnikai és beszállítóipari szakkiállítás.

A kiemelt figyelemmel kísért "A" pavilonban az óriási cégek mellett kimagasló minőségi és figyelemre méltó megjelenésű, közel 100m2-es standdal jelentünk meg, amely fémjelezte munkánk és forgalmazott termékeink azonos minőségét.

További részletek...

Látogatóink és francia kapcsolatunk európai színvonalú kiállításként jellemezték megjelenésünket és munkánkat. A 2000-es évben ennek is köszönhetően az Intó Kft. és a Facom közel 9600 terméket felvonultató és forgalmazó kis- és nagykereskedelmi céggé vált.

1996-99 – Autószalon kiállítás Budapest, Hungexpo, "D" pavilon

Fedett 56m2 terület saját tervezésű és kivitelezésű átjárható sarokstanddal. Bemutattuk a Facom aktuális ajánlatait, újdonságait akkor már 6 fővel! A kiállításra önálló kiadványokkal és szóróanyagokkal készültünk, bízva látogatóink megnyerésében és a minél nagyobb számú érdeklődőben.

1995 – Autótechnikai kiállítás Budapest, Hungexpo

80m2 területen bemutató kamionnal, mely a Facom egyetlen hivatalos a teljes készletet (közel 3000 termék) bemutató mozgó standja. Ez a kamion kifejezetten erre a célra tervezett, körbejárható, önálló műszaki felszereltségű kiállítási jármű.

1994 – Autókiállítás Kecskemét

Szabadterületen kiállított bemutatóbusz - saját kialakítás egyéni felszerelésekkel - közel 1800 termékkel, a Facom akkori újdonságaival közel 70m2-en.

Castrol - olajozástechnika, 3 fő technikai személyzet.