Intó Facom Kft. Kiskunhalas

Rólunk

Az Intó Kereskedelmi Kft. 1991-ben alakult. A Facom szerszámok importálásával 1993 óta foglalkozunk.

A kiváló minőségnek és a rendkívül széles választéknak köszönhetően Magyarországon az ipar egész területén jelen vagyunk. Eredményeink elérésében kiemelkedő szerepe van a cégünk iránt elkötelezett vásárlóinknak.

Termékkínálatunk széles skálájával igyekszünk vásárlóink minden igényét kielégíteni, ezért szinte az egész ország területén megtalálhatja viszonteladóinknál is prémium kategóriájú termékeinket. Egészen a Facom, Stanley, Expert, Metabo, DeWalt márkákon keresztül a Bosch garázsipari berendezésekig minden megtalálható kínálatunkban. Ezzel szeretnénk hozzájárulni, hogy partnereink mindig az adott munkának a legjobban megfelelő eszközöket választhassák, ami egyúttal biztosítja a lehető legjobb ár/érték arányt. Termékeinkre gyártói garanciát biztosítunk.

Honlapunk és webshopunk létrehozásával az a célunk, hogy üzleti partnereink tevékenységét folyamatosan támogassuk és hogy hozzájáruljunk a sikeres működésükhöz.

Cégünk a jövőben is arra törekszik, hogy megbízható partnere legyen az évről évre folyamatosan emelkedő vevőkörünknek, és hogy készséggel állhasson az Önök rendelkezésére.


További oldalak


Facom
Stanley
Expert
Metabo
DeWalt