Sportesemények

Veterán autóstalálkozó Kiskunhalas

Hosszú évek hagyománya Kiskunhalason a Veterán Autós Találkozó. A rengeteg résztvevő és néző miatt az Intó Kft. támogatóként vett részt a lebonyolításban. Bizonyítva azt, hogy a Facom szerszámok a múltban is megállták helyüket.

Facom Kiskunhalas KC

Az Intó Kft. támogatásával a 2002-2003-as Bács-Kiskun Megyei Kosárlabda Bajnokságban a Facom Kiskunhalasi KC felnőtt kosárlabda csapata az előkelő 7. helyezést érte el.

2004-es rally évad

A 2004-es magyar rally évadban a Facom a Kakuszi-Kakuszi-VW Polo S1600 valamint a Pálinkás-Bagaméri-VW Golf Kit-Car oldalán képviseltette magát. A támogatottak meghálálták a bizalmat hisz látványos autózásuk mellett is felállhattak a dobogóra az évvégi összesítésnél.

2003-as rally évad

Herczig testvérek - Citroën Saxo S1600.

A 2003. évben a Facom támogatásával a páros a következő eredményeket érte el:

További részletek...

 • Miskolc - abszolút 7. hely
  A/6-os kat 2. hely
 • Székesfehérvár - abszolút 10. hely
  A/6-os kat 2. hely
 • Szombathely - abszolút 8. hely
  A/6-os kat 2. hely
 • Veszprém - abszolút 6. hely
  A/6-os kat 1. hely
 • Budapest - abszolút 7. hely
  A/6-os kat 2. hely

2003. évi összesített eredmény alapján abszolút 9. helyet szerezték meg. Az A/6 és Forma 2000 kategóriában 2. helyen végeztek. Köszönhetően a Facom szerszámok kitartásának és minőségének, hisz elég sok munkát adtak a szerelő csapatnak.

Forma-1 alkalmával rendezett Porsche Betét Kupa Hungaroring

Ebben az évben az Intó Kft. a magyar gyorsasági autósportban is letette névjegyét. Az egyik legsikeresebb és legismertebb versenyzőt támogatta a Facom. Bódis Kálmán és Porsche-ja a magyar mezőnyben kiemelkedően szerepelt.

Bíró Motorsport, 2000

A korábbi évekhez hasonlóan idén is nagy szerepet játszott a Facom szponzorizációja a Bíró Motorsport számára. A hazai és nemzetközi mezőnyben is az élcsoportba tartoztak versenyzőik ezzel is öregbítve a méltán híres márka nevét.

További részletek...

A Támogatóinknak a Citroën Hungáriának, a Masped Rt.-nek, a Sensor Kft.-nek, a Lechler festéknek, az Intó-Facom Kft-nek és az országos Balesetmegelőzési Bizottságnak - nyilván jó visszajelzés, hogy a bajnokság "félidejénél" elhódítjuk a bajnoki címet.

14. Nemz. Rallye 2000. augusztus

Támogatók: Citroën Hungaria Kft., Total Hungaria Kft., Masped Rt., Szenzor Számítóközpont Kft., Intó-Facom Kft., OBB-ORFK Országos Balesetmegelőzési Bizottság, Lechler Festékforgalmazó, Motorola.

Motorsport 4. évf. 42

A Saxo Kit Car annyira jól sikerült, hogy idén az A6-os kategória bajnoki címe a cél. Ehhez nem csak a támogatók - Citroën Hungaria, Total Hungaria, Intó Facom Kft., Masped-, de Takács Attila személyében az új navigátor is minden segítséget megad.

Citroën magazin 2000. nyár